Laura Căpățână

Laura Căpățână este regizor de film documentar.

A absolvit Facultatea de Jurnalism la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj și a scris pentru presa în limba germană din țară, precum și din Germania, Austria și Elveția.

Filmul ei documentar „aici… adică acolo” a fost distins cu premiul Zilele Filmului Românesc la TIFF (2012) și continuă să aibă proiecții atât în România cât și în străinătate.

Din 2015 s-a mutat din București la Brașov. Aici a co-fondat Asociația culturală Artburg care organizează local seri de film documentar ce au loc în fiecar luni, Festivalul de film documentar și drepturile omului One World Romania, sau Noaptea Albă a Galeriilor.

Răzvan Pătrașcu

Despre Răzvan, numai de bine, pentru că el e șeful.

CEO -ul Firestarter a pus pe picioare agenția când în Brașov advertising însemnă fluturași, cărți de vizită și bannere stradale.

Ion Bădescu

Un iubitor de film.

Am vrut să fiu actor dar la acea vârstă fragedă mi s-a spus că o să mor sărac. Am vrut să fiu film editor (ca pe atunci digitalu’ era doar în TV) dar nu știam fizică. Se pare că am știut literatura cât să fiu regizor de film drept care am lucrat ca producător de promo la TVR vreo 7 ani.

Astăzi exist ca producător, regizor, scenarist, editor, actor, ș.a.m.d. la LORD JOHN FILM care este casa mea de producție.

La Dracula vin în calitate de producator de promo de 2 ani. Acum 2 ani am avut și primul film regizat de mine în afara UNATC-ului în concurs aici.

Sper sa tot vin că-mi place mult.